5 mobile planleggere for deg som reiser regelmessig

Folk reiser regelmessig av ulike årsaker. Noen reiser i forbindelse med jobben sin. Andre reiser i forbindelse med ferie og fritid. Mange reiselystne nordmenn søker opplevelser, mat og kultur. Når du skal ut å reise kan det være lurt å benytte deg av planleggere som kan hjelpe deg på reisen. Det finnes ikke noe mer frustrerende enn å bruke flere dager på å finne fram til bra steder på dine reisemål. Dette kan spesielt være aktuelt hvis du reiser til et populært turistmål, hvor fellene og tilbudene er så mange at det nesten er umulig å skaffe seg oversikten på veldig kort tid.

shutterstock_111362132Apper som kan hjelpe deg

Hvis du har en iPhone er det flere apper du kan laste ned som kan hjelpe deg med å planlegge reisen din. Det kan være lurt å laste ned en søkemotor som hjelper deg med å finne billige hotell og flybilletter. Blant de beste i markedet er momondo.no og skyscanner.net. Begge disse er tilgjengelige på norsk og hjelper deg med å finne de billigste flybillettene. Du kan utføre og filtrere flere søk, slik at du finner avganger og selskaper du kan fly med. Du kan enten bestille gjennom appen eller bli videresendt til selskapets side for bestilling der.

Når du har kommet fram

Ved ankomst er det ofte en jungel å forholde seg til. Da er det fornuftig å laste ned TripAdvisor. Her finner du tips fra andre reisende om hva du bør prøve og hva som bør unngås. TripAdvisor har et godt vurderingssystem der du kan danne deg et bilde av hva som er bra i området. Hvis du har dårlig retningssans anbefaler vi at du laster ned Citymapper. Her finner du omfattende kart og reiseinformasjon. Den norske kronen går opp og ned i takt med oljeprisen og det kan derfor være lurt å også laste ned XE-appen. Da har du alltid oversikt på den oppdaterte valutakursen. Betal alltid i lokal valuta!